Mikä ihmeen Kaslink?

Vuonna 2001 perustettu Kaslink Foods Oy on aito suomalainen perheyritys, joka valmistaa ruoanlaittotuotteita, välipaloja ja juomia. Raino Kukkosen perustamaa yritystä johtavat hänen poikansa Tuomas, Matti ja Petteri. Kaslink aloitti toimintansa kastikkeista, ja on sittemmin laajentanut tuotantoaan mm. kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin.

Lue lisää osoitteesta www.kaslink.fi

01

Jos kerran sisältö on silkkaa hyvää, mitenkä kuoret?

Aito-tuotteet valmistuvat biokaasun voimalla, ilman että ilmaa tupruteltaisiin turhia päästöjä. Myös pakkaus on ympäristötietoisten mieleen: se kun on ekologista kartonkia.
02

Kuinka kotimaisia Aito-tuotteiden raaka-aineet ovat todellisuudessa?

Niin kotimaisia, että taatusti kelpaa: kaikki Aito-tuotteiden kaura on kasvanut suomalaisilla pelloilla, samoin jok’ikinen niiden mustikka. Tai siis eivät pelloilla, siis mustikat, mutta Suomessa kuitenkin.
03

Sopivatko Aito-tuotteet kaikenikäisille?

Tuotteet soveltuvat yli 1-vuotiaiden ruokavalioon.
04

Miten Aito-tuotteet soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon?

Kaikki Aito-tuotteet on valmistettu maailman paraslaatuisimmasta kaurasta, mitään eläinperäistä lisäämättä. Siksi ne sopivatkin täydellisesti vegaaniseen ruokavalioon.
05

Voiko keliaakikko käyttää Aito-juomia?

Aito-tuotteissa on erittäin alhainen gluteenipitoisuus, eli alle 100 mg/kg (100 ppm) gluteenia. Tuotteissa käytetty kaura ei kuitenkaan ole gluteenitonta kauraa, joten keliaakikoille Aito-tuotteet eivät valitettavasti sovi.
06

Maidolla on korvaamattomia terveysvaikutuksia. Miksi vaihtaisin?

Maidossa on kalsiumin lisäksi monia hyviä ravintoaineita, jotka mm. edistävät kalsiumin imeytymistä. Kuinka ollakaan, myös kaurapohjaiset Aito-tuotteet sisältävät niitä samaisia: sinkkiä, B1-vitamiinia, rautaa, magnesiumia, tyydyttymätöntä rasvaa ja hiilihydraatteja. Siksi niillä on vaivaton korvata – joko kokonaan tai osin – maitotuotteiden käyttö ruokavaliossa.
07

Onko maitoallergisen turvallista käyttää Aito-tuotteita?

Aito-tuotteet ovat aina maidottomia.
08

Eikö Kaslink tee myös maitotuotteita?

Kaslinkin tuoteperheeseen kuuluu kaurapohjaisten Aito-tuotteiden lisäksi välipaloja tarjoava Tahto, maitobrändi Maire, kastikebrändi Nordic Cuisine sekä vesibrändi Vesi.