Aito X Enni

Aito Kauravälipala Hilla on Enni Rukajärven oma tuote! Pehmeän lusikoitava ja makoisan marjaisa Kauravälipala Hilla paitsi maistuu herkulliselta, tekee myös hyvää: Lahjoitamme 3 senttiä jokaisesta myydystä Hilla-kauravälipalasta nuorisolumilautailun tukemiseen. Lähetä meille hakemus ja kerro, miksi Ennin pitäisi lahjoittaa tukea juuri sinulle!

Ennin oma Kauravälipala

Aito-lähettiläämme Enni nappasi PyeongChangin olympialaisissa hienosti pronssimitalin kaulaan. Muistimme Enniä mieleisellä lahjalla: Enni sai suunnitella Aito-tuoteperheeseen oman nimikkotuotteen, jonka myynti tukee Ennin valitsemaa hyväntekeväisyyskohdetta.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Hilla-kauravälipalasta 3 senttiä nuorisolumilautailun tukemiseen tammikuun loppuun asti. Puolet kerätystä summasta lahjoitamme Suomen lumilautaliiton juniorimaajoukkueelle majoitus- ja matkakulujen kattamiseen, ja toisen puolikkaan  5-10 Ennin valitsemalle lumilautailijalle, seuralle tai tiimille. Jätä oma hakemuksesi alla olevalla lomakkeella ja kerro meille, miksi juuri sinä ansaitset tukea Enniltä unelmiesi toteuttamiseen!

 

”On todella hienoa, että Enni ja Kaslink ohjaavat taloudellista tukea juniorimaajoukkueelle. Suomesta on pitkä ja kallis matka lajin kansainvälisille kilpakentille ja etenkin uransa alkutaipaleella oleville junioreille tällaisella tuella on suuri merkitys. Lämpimät kiitokset niin Ennille kuin Kaslinkille suomalaisen juniorilautailun edistämisestä!”

Suomen Lumilautaliiton toiminnanjohtaja Mika Andersson

Aito Kauravälipala Hilla

Aito Kauravälipala Hilla on maidoton ja laktoositon herkku, joka on valmistettu kotimaisesta kaurasta ja kotimaisesta hillasta, ilman pisaraakaan maitoa. Pehmeän lusikoitava, hurmaavan hillan makuinen välipala sopii, no, välipalaksi, mutta myös aamu- ja iltapalaksi tai vaikkapa evääksi.

Tutustu tuotteeseen >

Ennin terveiset

Jätä hakemus!

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Aito Kauravälipala Hillasta 3 senttiä nuorisolumilautailun tukemiseen. Miksi juuri sinun pitäisi saada Enniltä tukea? Enni valitsee hakemusten perusteella 5-10 yksilölumilautailijaa, seuraa, joukkuetta tai tiimiä – Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, lisää halutessasi kuva tai video ja vakuuta Enni tammikuun loppuun mennessä! Enni tekee valinnat helmikuussa 2019.

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, mp4, mov.
    Voit liittää hakemukseesi myös kuvan tai korkeintaan 1 minuutin mittaisen videon. Voit myös lähettää linkin esimerkiksi YouTubessa, Instagramissa tai Google Drivessa sijaitsevaan videoon.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.