Aito X Enni

Aito Kauravälipala Hilla on Enni Rukajärven oma tuote! Pehmeän lusikoitava ja makoisan marjaisa Kauravälipala Hilla paitsi maistuu herkulliselta, tekee myös hyvää: Lahjoitamme 3 senttiä jokaisesta myydystä Hilla-kauravälipalasta nuorisolumilautailun tukemiseen!

Ennin oma Kauravälipala

Aito-lähettiläämme Enni nappasi PyeongChangin olympialaisissa hienosti pronssimitalin kaulaan. Muistimme Enniä mieleisellä lahjalla: Enni sai suunnitella Aito-tuoteperheeseen oman nimikkotuotteen, jonka myynti tukee Ennin valitsemaa hyväntekeväisyyskohdetta.

Lahjoitamme jokaisesta tammikuun loppuun mennessä myydystä Hilla-kauravälipalasta 3 senttiä nuorisolumilautailun tukemiseen. Puolet kerätystä summasta lahjoitamme Suomen lumilautaliiton juniorimaajoukkueelle majoitus- ja matkakulujen kattamiseen, ja toisen puolikkaan  5-10 Ennin valitsemalle lumilautailijalle, seuralle tai tiimille. Hakemuksia sai jättää tammikuun loppuun saakka, ja Ennin valinnat kerromme helmikuun loppuun mennessä!

 

”On todella hienoa, että Enni ja Kaslink ohjaavat taloudellista tukea juniorimaajoukkueelle. Suomesta on pitkä ja kallis matka lajin kansainvälisille kilpakentille ja etenkin uransa alkutaipaleella oleville junioreille tällaisella tuella on suuri merkitys. Lämpimät kiitokset niin Ennille kuin Kaslinkille suomalaisen juniorilautailun edistämisestä!”

Suomen Lumilautaliiton toiminnanjohtaja Mika Andersson

Aito Kauravälipala Hilla

Aito Kauravälipala Hilla on maidoton ja laktoositon herkku, joka on valmistettu kotimaisesta kaurasta ja kotimaisesta hillasta, ilman pisaraakaan maitoa. Pehmeän lusikoitava, hurmaavan hillan makuinen välipala sopii, no, välipalaksi, mutta myös aamu- ja iltapalaksi tai vaikkapa evääksi.

Tutustu tuotteeseen >

Ennin terveiset