Enni haastaa luontoon

Kaslink Aito ja Enni Rukajärvi haastoivat tänä syksynä Suomen 1.-9. luokkalaiset liikkumaan luonnossa! Kilpailussa koottiin luokan luontotarinoita, ja voittajaluokka pääsee nauttimaan Rukan kevättalven luonnosta yhdessä Ennin kanssa! Osallistumisaika päättyi marraskuun lopussa.

Osallistu Ennin luontohaasteeseen!

Millainen on teidän luokan rakkaustarina luonnon kanssa? Oletteko käyneet etsimässä suunnistusrasteja liikuntatunnilla? Tai tunnistamassa sienilajeja, marjastamassa tai tutustumassa muuhun metsän luontoon? Oletko käynyt koiran kanssa kävelyllä pururadalla, tai grillasitko herkkuja nuotion äärellä?

Kootkaa koko luokan luontomuistot ja tarinat siitä, miten luonto oli mukana niin koulupäivissä kuin vapaa-ajassa, niin voitte voittaa yhteisen talviurheilumatkan Rukan kevättalven maisemiin koko luokalle. Mukana menossa on tietenkin myös Enni!

Tutustu kilpailun sääntöihin! >

”Olen aina tykännyt olla luonnossa, ja parhaat koulumuistotkin liittyvät kavereiden kanssa ulkona olemiseen. Toisinaan matikantunti vaihtui lennosta liikuntatunniksi ja hiihtolenkiksi, jos ulkona oli hyvä sää. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan luonnossa, koska siitä on tullut minulle aina hyvä mieli!”

Enni Rukajärvi

Näin osallistut

1. Kootkaa yhteen kertomuksia siitä, miten teidän luokka on liikkunut luonnossa ja nauttinut luonnosta syksyn aikana.

2. Lähettäkää tarinat meille vapaamuotoisella hakemuksella alla olevalla lomakkeella – hakemus voi olla Word-, PDF- tai Power Point -tiedosto. Voit myös lähettää linkin esimerkiksi Dropboxissa, Google Drivessa tai YouTubessa olevaan tiedostoon. Yksi luokka voi lähettää vain yhden hakemuksen. Kilpailuaika päättyy 30.11.

3. Enni valitsee hakemusten joukosta kolme innostavinta tarinaa, joiden lähettäjät pääsevät kertomaan omat tarinansa videolla. Videot kuvataan joulukuussa 2019.

4. Kilpailun lopullinen voittaja valitaan äänestyksellä tammikuussa, ja voittajaluokka pääsee kevättalvella nauttimaan Rukan luonnosta yhdessä Ennin kanssa!

Tutustu kilpailun sääntöihin >