Enni haastaa luontoon

Kaslink Aito ja Enni Rukajärvi haastavat Suomen 1.-9. luokkalaiset liikkumaan luonnossa! Kootkaa teidän luokan luontotarinat ja lähettäkää ne meille alla olevalla lomakkeella, niin voitte voittaa koko luokalle matkan nauttimaan Rukan kevättalven luonnosta yhdessä Ennin kanssa!

Osallistu Ennin luontohaasteeseen!

Millainen on teidän luokan rakkaustarina luonnon kanssa? Oletteko käyneet etsimässä suunnistusrasteja liikuntatunnilla? Tai tunnistamassa sienilajeja, marjastamassa tai tutustumassa muuhun metsän luontoon? Oletko käynyt koiran kanssa kävelyllä pururadalla, tai grillasitko herkkuja nuotion äärellä?

Kootkaa koko luokan luontomuistot ja tarinat siitä, miten luonto oli mukana niin koulupäivissä kuin vapaa-ajassa, niin voitte voittaa yhteisen talviurheilumatkan Rukan kevättalven maisemiin koko luokalle. Mukana menossa on tietenkin myös Enni!

Tutustu kilpailun sääntöihin! >

”Olen aina tykännyt olla luonnossa, ja parhaat koulumuistotkin liittyvät kavereiden kanssa ulkona olemiseen. Toisinaan matikantunti vaihtui lennosta liikuntatunniksi ja hiihtolenkiksi, jos ulkona oli hyvä sää. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan luonnossa, koska siitä on tullut minulle aina hyvä mieli!”

Enni Rukajärvi

Näin osallistut

1. Kootkaa yhteen kertomuksia siitä, miten teidän luokka on liikkunut luonnossa ja nauttinut luonnosta syksyn aikana.

2. Lähettäkää tarinat meille vapaamuotoisella hakemuksella alla olevalla lomakkeella – hakemus voi olla Word-, PDF- tai Power Point -tiedosto. Voit myös lähettää linkin esimerkiksi Dropboxissa, Google Drivessa tai YouTubessa olevaan tiedostoon. Yksi luokka voi lähettää vain yhden hakemuksen. Kilpailuaika päättyy 30.11.

3. Enni valitsee hakemusten joukosta kolme innostavinta tarinaa, joiden lähettäjät pääsevät kertomaan omat tarinansa videolla. Videot kuvataan joulukuussa 2019.

4. Kilpailun lopullinen voittaja valitaan äänestyksellä tammikuussa, ja voittajaluokka pääsee kevättalvella nauttimaan Rukan luonnosta yhdessä Ennin kanssa!

Tutustu kilpailun sääntöihin >

 

 

Osallistu kilpailuun!

* Vastaus on pakollinen

  • Voit lähettää hakemuksen myös esimerkiksi YouTube-, Dropbox- tai Google Drive -linkkinä!
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: doc, pdf, ppt, jpg.
    Voit lähettää hakemuksen myös Word-, PDF- tai Power Point -tiedostona.