Enni haastaa luontoon

Kaslink Aito ja Enni Rukajärvi haastoivat tänä syksynä Suomen koululaiset liikkumaan luonnossa! Kilpailuun tuli runsaasti hakemuksia, joiden joukosta Enni valitsi kolme suosikkiaan finaaliin. Mikä luokka lähtee kevättalvella leirikouluun Rukalle yhdessä Ennin kanssa? Äänestä suosikkisi voittoon alla olevalla lomakkeella – osallistut samalla Aito-tuotepaketin arvontaan!

Ennin luontohaaste kokosi luokkien luontotarinoita

Millainen on teidän luokan rakkaustarina luonnon kanssa? Kävittekö syksyn aikana etsimässä suunnistusrasteja liikuntatunnilla? Tai tunnistamassa sienilajeja, marjastamassa tai tutustumassa muuhun metsän luontoon? Oletko käynyt koiran kanssa kävelyllä pururadalla, tai grillasitko herkkuja nuotion äärellä?

Ennin luontohaasteessa koululuokat kertoivat omia luontomuistojaan ja tarinoita siitä, miten luonto oli syksyn aikana mukana niin koulupäivissä kuin vapaa-ajassa. Enni valitsi kaikkien kilpailuun tulleiden hakemusten joukosta finaaliin kolme suosikkiaan: Joensuun Heinävaaran koulun 4. luokan, Kotkan Ruonalan koulun 5B:n ja Lapuan yläkoulun 7B:n.

Tutustu finalisteihin ja äänestä suosikkisi leirikouluun Rukalle yhdessä Ennin kanssa! Samalla osallistut Aito-tuotepaketin arvontaan. Äänestys on käynnissä tammikuun loppuun saakka.

 

Tutustu finalisteihin ja äänestä suosikkiasi!

Heinävaaran koulun 4. luokka

Ruonalan koulun 5B

Lapuan yläkoulun 7B

Äänestä suosikkisi Rukalle!

Äänestä suosikkiluokkasi leirikouluun Rukalle tammikuun loppuun mennessä – voit voittaa Aito-tuotepaketin! Yksi henkilö voi äänestää vain kerran. Tutustu kilpailun sääntöihin >

  • Jos sinulla ei ole puhelinnumeroa, voit antaa myös huoltajan puhelinnumeron.
  • Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit antaa myös huoltajan sähköpostiosoitteen.

”Olen aina tykännyt olla luonnossa, ja parhaat koulumuistotkin liittyvät kavereiden kanssa ulkona olemiseen. Toisinaan matikantunti vaihtui lennosta liikuntatunniksi ja hiihtolenkiksi, jos ulkona oli hyvä sää. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan luonnossa, koska siitä on tullut minulle aina hyvä mieli!”

Enni Rukajärvi