Miksi Aito?

Aito on Kouvolan Korialta ponnistavan Kaslink-perheyrityksen lanseeraama tuoteperhe, joka tarjoaa kasvipohjaisia vaihtoehtoja juomiin, ruoanlaittoon ja välipalaksi. Maukkaat tuotteemme saavat alkunsa kotimaisilla kaurapelloilla, joiden satoa pidetään yhtenä maailman korkealuokkaisimmista viljatuotteista.

 

Mikä ihmeen Kaslink?

Vuonna 2001 perustettu Kaslink on aito suomalainen perheyritys, joka valmistaa ruoanlaittotuotteita, välipaloja ja juomia. Raino Kukkosen perustamaa yritystä johtavat hänen poikansa Tuomas, Matti ja Juha-Petteri. Kaslink aloitti toimintansa kastikkeista, ja on sittemmin laajentanut tuotantoaan mm. kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin.

Mikäli janoat lisätietoa perheyrityksemme kuvioista tai firmaa pyörittävien Kukkosen veljesten viisauksista, kipaise osoitteeseen www.kaslink.fi.

Terveellisen elämän ilosanomaa

Tavoitteemme on levittää terveellisemmän elämän ilosanomaa. Kaura sisältää runsaasti kuitua, joka saa suoliston toimimaan sukkelasti, sekä beetaglukaania, joka vähentää kolesterolin imeytymistä kimmoisiin kehoihimme. Lisäksi kaurasta saa myös iki-ihanaa sinkkiä, rautaa, magnesiumia, tyydyttymätöntä rasvaa ja hiilihydraatteja.

Kauraa Suomesta

Kaura on maailman suomalaisin viljelykasvi. Se nauttii kesän pitkistä valoisista päivistä ja märkäkin maistuu kullankeltaisten peltojen populaatiolle enemmän kuin laki sallii – pohjoisen ilmaston lyhyet, mutta rankat sadejaksot nimittäin tekevät kaurastamme maailman paraslaatuisinta.

Vastuullista tuotantoa alusta loppuun

Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta, hyödyntäen mahdollisimman paljon lähialueiden laadukkaita raaka-aineita. Korian tuotantolaitoksellamme kaikki brändituotteemme valmistetaan biokaasun voimalla, ilman että ilmaan tupruteltaisiin turhia päästöjä. Myös pakkaus on ympäristötietoisten mieleen: se kun on ekologista kartonkia, joka on helppo kierrättää.