Hillapiiras

Hillapiiras valmistuu näppärästi Aito Kauravälipala Hillasta. Tarjoile tämä marjaisa herkku Aito Kaura Vaniljakastikkeen kera.

Ainekset:

Pohja:

  • 3,5 dl kaurajauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kookosöljyä (tai muuta vegaanista rasvaa)
  • 2 rkl tummaa siirappia
  • 1 dl Aito Kaurajuomaa

Täyte:

Sekoita leivinjauhe kaurajauhoihin. Lisää kaurajuoma, juokseva kookosöljy ja siirappi. Sekoita tasaiseksi massaksi. Painele taikina jauhoisin käsin voideltuun piirakkavuokaan.

Sekoita sokeri, kauravälipala, ja perunajauho. Kääntele sekaan marjat ja sitruunankuori (pakastemarjoja käytettäessä on niistä hyvä valuttaa isoimmat nesteet pois). Lisää täyte vuokaan. Paista 175°c 25-30 min. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Tarjoa Aito Kaura Vaniljakastikkeen ja tuoreiden hillojen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kaura Vaniljakastike

Välipalat

Aito Kauravälipala Hilla