Juustonmakuinen pastakastike Välimeren yrttiöljyllä ja kaurapalalla

Herkullinen, maidoton pastakastike saa täyteläisen juustoista makua Aito Kauraruoka Juustonmakuisesta ja raikkautta Välimeren yrttiöljystä. Ruokaisuutta tuo Fazer Yosa Kaurapala.

Ainekset (4 annosta)

  • Pastaa neljälle
  • 2 pakettia Fazer Yosa Kaurapalaa (yrtti tai maustamaton)
  • öljyä paistamiseen
  • 2 salottisipulia
  • öljyä paistamiseen
  • 2,5 dl Aito Kauraruoka Juustonmakuista
  • rouhittua mustapippuria

Yrttiöljy

  • 3 dl tuoreita yrttejä, esim. 1 dl basilikanlehtiä, 1 dl persiljaa, 0,5 dl oreganoa, 0,5 dl minttua
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • reilu ¼ tl suolaa
  • ¼ tl valkosipulijauhetta

Ohjeet

Valmista ensin yrttiöljy. Silppua yrtit pieneksi ja sekoita muut ainekset joukkoon. Älä blendaa yrttejä sileäksi.

Keitä pasta. Kuivaa Fazer Yosa Kaurapala ja kuutioi se. Paista kuutioita öljyssä kuumalla pannulla välillä käännellen, kunnes saat kauniin rapean paistopinnan. Siirrä kaurapalakuutiot sivuun.

Pilko sipuli pieneksi ja paista öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon juustonmakuinen Aito Kauraruoka ja kiehauta kastiketta kokoon. Rouhaise reilusti mustapippuria sekaan.

Sekoita keitetyt pastat valmiin kastikkeen joukkoon.

Kokoa pasta-annokset laittamalla lautasille pastaa, paistettuja kaurapaloja ja yrttiöljyä maun mukaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kauraruoka Juustonmakuinen