Lanttulaatikko

Jokaisen joulupöydän vakiovieras: ihana ja Aito, maidoton lanttulaatikko! Lanttulaatikko on jouluinen klassikkoruoka, joka saa mehevyyttä Aito Kauraruoasta.

Ainekset (6 hlö)

  • 750 g lanttua
  • 1 l vettä
  • 2,5 dl Aito Kauraruokaa
  • 2 tl suolaa
  • margariinia
  • korppujauhoja

Ohjeet

Kuori ja paloittele lanttu 2 cm kuutioiksi. Keitä kypsäksi. Siivilöi ylimääräinen vesi pois. Lisää suola ja kauraruoka. Survo vispilällä tai muusinuijalla soseeksi. Voitele uunivuoka margariinilla. Lisää seos. Korppujauhota pinta. Paista lanttulaatikkoa 175°c 1,5 tuntia.

Lanttulaatikko

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kauraruoka