Maa-artisokkalaatikko

Maa-artisokan, ohrasuurimoiden ja Aito Kaurajuoman maukas yhtälö sopii niin arkeen kuin joulupöytäänkin! Tarjoile hienostunut maa-artisokkalaatikko pääruoan ohella.

Ainekset (4 hlö)

  • 500 g maa-artisokkaa
  • 1 dl ohrasuurimoita
  • 3 dl Aito Kaurajuomaa
  • 1/3 sitruunan kuori
  • 1 tl suolaa
  • korppujauhoja
  • margariinia

Ohjeet

Pese maa-artisokat huolellisesti ja paahda uunissa 200°c noin 45 min., kunnes maa-artisokat ovat pehmenneet. Keitä ohrasuurimot suolavedessä ohjeen mukaan. Yhdistä paahdetut maa-artisokat, kaurajuoma, sitruunan kuori ja suola. Aja monitoimikoneella tai sauvavatkaimella soseeksi. Sattumiakin saa jäädä. Lisää keitetyt ohrasuurimot. Voitele uunivuoka margariinilla. Lisää seos. Korppujauhota pinta. Paista 175°c 1,5 tuntia.

Maa-artisokkalaatikko

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma