Omena-mangochiavanukas

Illalla jääkaappiin tehty omena-mangochiavanukas on aamulla valmis herkuteltavaksi. Chiavanukas saa makua Aito Plus Kauravälipaloista, ja vanukas koristellaan kuohkeaksi vispatulla, mustikalla maustetulla Aito Kauravispillä.

Ainekset (2 annosta)

Mustikkakerma

Valmista chia-vanukas edellisenä iltana. Mittaa aineet astiaan ja survo sauvasekoittimella tasaiseksi. Laita chia-vanukas yöksi jääkaappiin tekeytymään.

Valmista mustikkakerma seuraavana päivänä. Vaahdota Aito Kauravispi. Lisää mustikkasose ja sekoita tasaiseksi.

Tee lasiin kerroksia chia-vanukkaasta ja kermasta. Koristele päällinen esimerkiksi banaaniviipaleilla ja kuivatuilla marjoilla.

Vinkki! Saat chiavanukkaaseen vaihtelua, kun korvaat Omena-mangovälipalan Puolukka-banaanivälipalalla ja käytät mustikkasoseen sijaan 1 dl banaanisosetta.

Omena-mangochiavanukas

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kauravispi

Välipalat

Aito Plus Kauravälipala Puolukka-banaani

Välipalat

Aito Plus Kauravälipala Omena-mango

Juomat

Aito Kaurajuoma