Pannugranolaa raikkaalla Kaurajuomalla

Tämä mausteinen ja pannulla paahdettu granola valmistuu supernopeasti. Granolan kanssa nautitaan maukasta Aito Kaurajuomaa, jota voit käyttää maidon tilalla niin murojen, myslin kuin granolankin kanssa.

Ainekset (4 hlö)

  • 1,5 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl cashew-pähkinöitä
  • 1 dl mantelilastuja (tai manteleita)
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 tl kanelia
  • ½ tl kurkumajauhetta
  • ¼ tl aitovaniljajauhetta
  • ½ tl suolaa
  • pari ripausta mustapippuria
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • Tarjoiluun: Aito Kaurajuomaa sekä marjoja

Ohjeet

Aloita granolan valmistus pilkkomalla pähkinät. Laita pannulle kookosöljy ja mausteet ja anna mausteiden paahtua noin minuutin ajan. Lisää vaahterasiirappi ja sekoita mausteseosta hyvin. Lisää seuraavaksi joukkoon kaurahiutaleet, pilkotut pähkinät sekä mantelilastut ja kääntele seosta hyvin kunnes mausteseos on sekoittunut tasaisesti. Paahda granolaa kuumalla pannulla usein sekoittaen 5-10 minuuttia tai kunnes granola alkaa saada rapeaa pintaa. Anna granolan jäähtyä ja tarjoile se raikkaan Kaurajuoman sekä marjojen kera.

Granola

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma

Juomat

Aito Luomu Kaurajuoma