Punaherukkavispipuuro

Lempeän marjaisa punaherukkavispipuuro on mainio aamupala, mutta maistuu toki myös välipalana. Tee vispipuuro uudella tavalla Aito Kaurajuomaan!

Ainekset (6 annosta)

  • 3,5 dl vettä
  • 300 g punaherukkaa
  • 1 dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 3,5 dl Aito Kaurajuomaa
  • 2 dl kauramannasuurimoita

Tarjoiluun: Aito Kaura Vaniljakastiketta

Laita kattilaan vesi, punaherukat, sokeri ja suola. Keitä 5 min. Halutessasi sileämmän lopputuloksen, siivilöi siemenet pois. Lisää Aito Kaurajuoma ja kauramannasuurimot. Keitä miedolla lämmöllä 10 min välillä sekoitellen. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Vatkaa sähkövispilällä kuohkeaksi. Tarjoile tuoreiden punaherukoiden ja Aito Kaura Vaniljakastikkeen kanssa.

Punaherukkavispipuuro

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kaura Vaniljakastike