Aito Kauravälipala Mustikka

Melkein kuin mustikkamaito? No ei sinne päinkään! Aito Mustikka Kauravälipala ei ole litkua, jossa killuu orpoja marjoja, vaan paksua ja maukasta lusikoitavaa. Ja toisin kuin useimmissa mustikkajukurteissa, ovat mustikat kotimaisia, eivät merten yli rahdattuja. Ja kotimaista on kaurakin, kuten kaikissa Aito-tuotteissa.

Ainekset

Kaurapohja (vesi, kaura 8,5 %), marjavalmiste (mustikka, sokeri, vesi, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), luontainen mustikka-aromi), stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys ja pektiini), rypsiöljy, rypälesokeri, suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate. Sisältää 5 % kotimaista mustikkaa.

Säilytys

Aito Kauravälipala Mustikka 150 g. Jääkaapissa +4 – +8°C.
Aito Kauravälipala Mustikka 1000 ml. Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk.

Valmistusmaa Suomi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 339 kJ/80 kcal
Rasva

-josta tyydyttynyttä

2,1 g

0,2 g

Hiilihydraatit

-josta sokereita

14,7 g

9,0 g

Ravintokuitu < 1,0 g
Proteiini 0,8 g
Suola 0,11 g
Laktoosi 0 g / 100 g

Reseptejä tuotteesta

Kuohkeat vappumunkit

Mustikkapiirakka

Mustikkatäytekakku