Aito Kauravispi

Mitä sitä asiaa turhaan vatkaamaan: Vohvelin, pannarin ja kaakaon kyytipoikana maistuu vaahtokuorrutus. Mitä enemmän, sitä parempi. Laktoositon ja maidoton Aito Kauravispi vaahtoutuu ja maistuu siltä miltä pitääkin. Ilman pisaraakaan eläinperäisiä aineksia.  Kokeile sellaisenaan tai vaahdotettuna jälkiruokiin, leivontaan ja ruoanlaittoon!

Ainekset

Kaurapohja (vesi, kaura 1 %), kovetettu kasvirasva (palmu), sokeri, emulgointi- ja stabilointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, E481, E464, natriumfosfaatti, natriumsitraatti, gellaanikumi), suola, väri (betakaroteeni).

Käytämme vain sertifioitua palmuöljyä.

Säilytys

Aito Kauravispi 250 ml. Jääkaapissa +4 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk.

Valmistusmaa Suomi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 1124 kJ / 268 kcal
Rasva

-josta tyydyttynyttä

28 g

25 g

Hiilihydraatit

-josta sokereita

5,5 g

5,3 g

Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 0,1 g
Suola 0,25 g
Laktoosia 0 g

Reseptejä tuotteesta

Maidoton mansikkatäytekakku

Vegaaniset vohvelit

Pannukakku