Usein kysyttyä

Askarruttaako mieltä? Vilkaise alta usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole meihin yhteydessä!

Jos kerran sisältö on silkkaa hyvää, mitenkä kuoret?

Suurin osa Aito-tuotteista pakataan ekologisiin kartonkipakkauksiin, jotka ovat paitsi helppoja kierrättää, myös logistisesti erittäin tehokkaita.

Sopivatko Aito-tuotteet kaikenikäisille?

Tuotteet soveltuvat yli 1-vuotiaiden ruokavalioon.

Miten Aito-tuotteet soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon?

Kaikki Aito-tuotteet on valmistettu maailman paraslaatuisimmasta kaurasta, mitään eläinperäistä lisäämättä. Siksi ne sopivatkin täydellisesti vegaaniseen ruokavalioon.

Voiko keliaakikko käyttää Aito-tuotteita?

Aito Kauraruoka -ruoanvalmistustuotteet, Aito Kaurajuoma, Aito Kaurajuoma Barista ja Aito Kauravispi ovat gluteenittomia, eli ne sopivat hyvin myös keliaakikoille. Tarkista gluteenittomuus aina pakkauksen gluteeniton-merkinnästä.

Onko maitoallergisen turvallista käyttää Aito-tuotteita?

Kaslink Aito -tuotteet ovat aina maidottomia.

Eikö Kaslink tee myös maitotuotteita?

Kaslinkin tuoteperheeseen kuuluu kaurapohjaisten Aito-tuotteiden lisäksi maitobrändi Maire, välipaloja tarjoava Koria, kastikebrändi Nordic Cuisine sekä vesibrändi Vesi.

Miten tuotteiden pakkaukset voi kierrättää?

Aito-tuotteet pakataan ympäristöystävällisiin Tetra Pakin kartonkipakkauksiin. Aito Kaurajuomien pakkaukset, Kauraruoka-pakkaukset sekä 1 litran Kauravälipala-pakkaukset voi kierrättää sellaisenaan kartonginkeräykseen. Korkin voi palauttaa muovi- tai energiajätteen keräysastiaan, tai sen voi jättää kiinni tölkkiin ja kierrättää tölkin mukana kartonkijätteen keräysastiaan. Kierrätysprosessissa kuidusta valmistetaan uusia kartonkipakkauksia, ja pakkausta suojaava ohut muovikerros ja korkki käytetään energiana.

Aito Kauravälipalapikarin kartonkivyöte lajitellaan kartonkikeräykseen ja muovipikari muovijätteisiin. Pikarin kansi kierrätetään metallijätteeseen. Pikaripakkauksen (kantta lukuun ottamatta) voi myös polttaa, sillä se palaa puhtaalla liekillä.